Bright Eyes

Bright Eyes Singer/songwriter, bandleider, protestzanger en labelbaas Conor Oberst stuurt zijn rockband Bright Eyes richting country, in het verlengde van het voorlaatste album I’m Wide Awake, It’s Morning. Countryzangeres Gillian Welch doet mee op de nieuwe cd Cassadaga waarop spiritualiteit en de eenvoud van akoestische liedjes centraal staan. Oberst liet zijn haar groeien en hult zich in houthakkerhemden à la Neil Young ten tijde van Harvest. 31 maart 20u30, Melkweg, Amsterdam. Res 020-7882000 foto Lex van Rossen CONOR OBERST - BRIGHT EYES T.A.V. WIBBINE KIEN, CS FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Singer/songwriter, bandleider, protestzanger en labelbaas Conor Oberst stuurt zijn rockband Bright Eyes richting country, in het verlengde van het voorlaatste album I’m Wide Awake, It’s Morning.

Countryzangeres Gillian Welch doet mee op de nieuwe cd Cassadaga waarop spiritualiteit en de eenvoud van akoestische liedjes centraal staan. Oberst liet zijn haar groeien en hult zich in houthakkerhemden à la Neil Young ten tijde van Harvest.

31 maart 20u30, Melkweg, Amsterdam. Res 020-7882000