Liedje Alamo Race Track gedraaid in Grey`s Anatomy

Rotterdam. De titeltrack van het nieuwe album van de Nederlandse band Alamo Race Track, Black Cat John Brown, wordt gedraaid in Grey`s Anatomy, een van Amerika`s populairste tv-series. Deze met trofeeën overladen serie wordt gezien als een van de beste plekken om je als (nieuwe) artiest te profileren. Black Cat John Brown van Alamo Race Track was met meer dan 300.000 views op YouTube ook al een internethit. Namens de band zegt Ralph Mulder, de maker van het lied: ”Op SXSW in Texas, waar we vorige week speelden, kwam het verzoek binnen en nog diezelfde week was het in Amerika op televisie. Het is geweldig om zo door veel mensen gehoord te worden. En het levert aardig wat geld op.” De aflevering met Alamo wordt in Nederland over zeven weken op Net 5 uitgezonden.