5 THEATER

Foto Antoinette Mooy Het Vierde Rijk Utrecht: Stadsschouwburg. Aanvang: 20.00u. Res: 030-2302023; www.stadsschouwburg-utrecht.nl De voorstelling Het Vierde Rijk van Toneelgroep Oostpool gaat over verlangen naar begrip en zachtheid, naar natuur en kosmisch geluk. De mooiste rol is voor Kees Hulst die een verbitterde schrijver speelt en zijn woede uit over Nederland en de misstanden hier. De natuur wordt door de overheid kapotgemaakt. Tegenover liefdevolle natuurbeleving staat de harde moderne tijd van geld en genot. Om 19.00 uur is er een inleiding. Foto Antoinette Mooy Mooy, Antoinette

Het Vierde Rijk

Utrecht: Stadsschouwburg. Aanvang: 20.00u. Res: 030-2302023; www.stadsschouwburg-utrecht.nl

De voorstelling Het Vierde Rijk van Toneelgroep Oostpool gaat over verlangen naar begrip en zachtheid, naar natuur en kosmisch geluk. De mooiste rol is voor Kees Hulst die een verbitterde schrijver speelt en zijn woede uit over Nederland en de misstanden hier. De natuur wordt door de overheid kapotgemaakt. Tegenover liefdevolle natuurbeleving staat de harde moderne tijd van geld en genot. Om 19.00 uur is er een inleiding.