5 Rosé drinken

Heel anders, oranje rosé Fles Rosé

Oranje Rosé

www.oranjerose.nl, 32,50 euro voor zes flessen, inclusief bezorging

Er is één ding leuker dan voetbal kijken en dat is búíten voetbal kijken. Op het balkon, terras, of – het summum – op de camping. Misschien is het vanavond al warm genoeg, als Oranje om 21.00 uur aantreedt tegen Slovenië. Vervelend voor de buren? Natuurlijk niet, die kijken mee! Als jullie nu de hapjes meenemen, zorgen wij voor de drank. Goed, wat voor drank? Bier natuurlijk, en wat fris. Maar bij een lenteavond hoort ook rosé. Rosé nuffig? Vrouwelijk? Hopeloos niet-voetbal? Er is nu Oranje Rosé! Inderdaad, oranje rosé. Smaakt verder hetzelfde. Het is overigens niet speciaal bedoeld voor voetbal of koninginnedag. En ook niet als politiek ‘statement’. Het gaat om het ‘onderscheidend vermogen’, meldt de importeur, die wijst op het strakke etiket en de zilverkleurige schroefdop. Dat ziet er heel anders uit en kijkt dus ook anders. (HN)