4 MUZIEK

Muzikale mix. Foto Em Valette Art Zoyd: Le champ des larmes Rotterdam: Lantaren/Venster. Aanvang: 20.30u. Entree: 15/17 euro. Inl/res: www.lantaren-venster.nl Het Franse Art Zoyd ontstond in 1969 en speelt een mix van free jazz, progressieve rock en avant-garde elektronische muziek. Tegenwoordig is Art Zoyd een elektronische muziekgroep die vooral werkt aan muziek voor film en ballet. Le champ des larmes, een project van Gérard Hourbette, Kasper T. Toeplitzen en Dominik Barbier, is een multimediaal optreden. De vier muzikanten combineren livemuziek met de meest uiteenlopende samples. Muzikale mix . Foto Em Valette gong Valette, Em

Art Zoyd: Le champ des larmes

Rotterdam: Lantaren/Venster. Aanvang: 20.30u. Entree: 15/17 euro. Inl/res: www.lantaren-venster.nl

Het Franse Art Zoyd ontstond in 1969 en speelt een mix van free jazz, progressieve rock en avant-garde elektronische muziek. Tegenwoordig is Art Zoyd een elektronische muziekgroep die vooral werkt aan muziek voor film en ballet. Le champ des larmes, een project van Gérard Hourbette, Kasper T. Toeplitzen en Dominik Barbier, is een multimediaal optreden. De vier muzikanten combineren livemuziek met de meest uiteenlopende samples.