Teletubby’s zijn 10

Teletubby’s zijn 10 New York, 27 maart. De Teletubby’s op bezoek in het Grand Central Station in New York. De kinderidolen bestaan 10 jaar en zijn daarom voor het eerst in de Verenigde Staten. Voor de Britse omroep BBC die de Teletubby-serie op tv bracht, was het een enorm financieel succes. De omroep haalde miljoenen binnen met de verkoop van Teletubby-merchandise. Al worden er allang geen nieuwe series meer gemaakt, de Teletubby’s zijn nog steeds op tv. Op 29 maart wordt in de Keukenhof de nieuwe Teletubby-tulp onthuld. Foto AFP The world famous Teletubbies (L-R) Tinky-Winky,Dipsy, Laa-Laa and Po pose on the balcony at Grand Central Station in New York 26 March 2007 as they arrive on American soil in person for the first time ever. The Teletubbies are visiting the city for the week for a number of events to mark their 10-year anniversary. AFP PHOTO Timothy A. CLARY AFP