sardientjesman

sardientjesman Niet alleen Nederland kampt met drukte op het spoor. In Engeland en Wales probeert een Sardine Man sinds kort de ‘forensenhorror’ onder de aandacht van politici te brengen. Transport 2000, een organisatie die milieuvriendelijk vervoer wil bevorderen, is bedenker van de protestvis. Lees op het blog van Sardientjesman meer over de ‘forensen- horror’: www.sardineman.org.uk (Foto Transport 2000) Transport 2000

Niet alleen Nederland kampt met drukte op het spoor. In Engeland en Wales probeert een Sardine Man sinds kort de ‘forensenhorror’ onder de aandacht van politici te brengen. Transport 2000, een organisatie die milieuvriendelijk vervoer wil bevorderen, is bedenker van de protestvis.

Lees op het blog van Sardientjesman meer over de ‘forensen-horror’: www.sardineman.org.uk (Foto Transport 2000)