6 Smeren

Smelt door de warmte van je huid

Lush

www.lush.nl

Oké, de site is echt spuuglelijk en dat is onbegrijpelijk want de producten zijn stuk voor stuk hemels. Dus probeer door het afgrijselijke groen en geel heen te kijken, stoor je niet aan de verschrikkelijk schreeuwerige typografie en concentreer je op de mooie stukken zeep en de zalige crèmes. Er zijn bruisballen waarvan het hele huis urenlang lekker ruikt. Handcrèmes die handen van schuurpapier omtoveren tot zijdezachte tengeltjes. De cadeaus zijn prachtig, wel een beetje aan de prijs (vanaf 10 euro, tot 175 euro) maar dan heb je wel een lekker bad tot in lengte van dagen. Alle producten zijn handgemaakt van vers fruit, groenten, oliën en veilige synthetische stoffen. Lush gebruikt geen dierlijke ingrediënten en test ook niet op dieren. De winkels zijn een wereldwijd begrip en je kan ze bezoeken in Milaan en de Kalverstraat. Of via de laptop, vanuit je bad vol bruisende bosbesgeuren. (VL)