1 uit eten met iens

Bloesem

Binnen Dommersstraat 13, AmsterdamTelefoon (020) 770 04 07Keuken open 18.00-22.30u., lunch op afspraakMinimale vaste menuprijs 32,50 euroCategorie: romantisch

Bij binnenkomst wordt er lekker brood met twee soorten olijfolie geserveerd. De gerechten zijn volgens sommigen weinig avontuurlijk, terwijl anderen het verrassingsmenu een feest vinden. Het is door de open keuken in elk geval zichtbaar dat het eten met zorg en verse ingrediënten wordt bereid. Goede wijnkaart, die varieert van lichte naar zware wijnen.

uitstekend | Dit weekend weer genoten van de fantastische keuken van Bloesem. Heerlijk eten, fijne bediening, warme sfeer, echt een toptent! Absolute aanrader. (05-02-2007 M.M. te Amsterdam)

uitstekend | We konden moeilijk een keuze maken waar we die avond naartoe wilden en waar we zin in hadden. Bloesem was precies wat we zochten. De sfeer, het eten en de gastvrijheid waren super! Er wordt erg goed ingespeeld op je behoefte. Het eten was overheerlijk en verrassend. (11-12-2006 S. van de V. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op www.nrc.nl/iens