1 Knuffelen

Een poezenknuffel precies gemodelleerd naar levend voorbeeld.

Kattenknuffels

ploesiepoesie.nl, prijzen variëren van 15 tot 37,90 euro

Eerst schreef ze vooral smeuïge verhalen over haar leven. Weblogster Luna maakte van haar hart geen moordkuil en vertelde jarenlang openlijk op maanisch.nl over haar seksleven, haar ‘recreatieve’ drugsgebruik en haar relatie met ‘Partner P’. De blogs zijn gebleven, maar Luna is nu vooral druk met haar nieuwe website: ploesiepoesie.nl Daarop staan de pluche knuffels die ze op aanvraag maakt. Er zijn zogenaamde retro ploesiepoesies, die speciaal voor baby’s zijn omdat ze in de wasmachine kunnen. Maar leuker zijn de zogenaamde ‘lookalikes’, poezenknuffels die precies zijn gemodelleerd naar levend voorbeeld. Heeft jouw Poekie een rare vlek op zijn wang en een wit puntje aan de staart? Dan krijgt zijn ploesiepoesie-equivalent dat ook. Ook de ‘de luxe’ knuffels kan Luna naar jouw wensen op maat maken. Je kunt zowel de stof, de print op de buik en de kleuren kiezen. Bij aankoop levert Luna een boekje met een kattengebruiksaanwijzing. Chinese kat MauMau verklaart dat hij niet gewassen wil worden, en dat hij in zijn vrije tijd graag yahtzee speelt. En Charles klimt graag in kerstbomen. Het zijn net echte katten: geen karakter is hetzelfde en ze hebben zo hun nukken. (JL)