Overige Films

Striptease (Andrew Bergman, 1996, VS). Demi Moore als in een voogdijzaak verwikkelde moeder die zichzelf noodgedwongen exploiteert als atletische stripper, in geflopte komedie naar gelijknamige satire van Carl Hiaasen. Met Burt Reynolds als geïnteresseerd congreslid. Veronica, 20.30-22.50u., met reclame.

One Night at McCool’s (Harald Zwart, 2001, VS). Romantische misdaadkomedie van Noors-Nederlandse Zwart valt gaandeweg door de mand. Narratief trucje wil dat drie mannen (barman Matt Dillon, advocaat Paul Reiser en politieman John Goodman) hun eigen versie voorschotelen van dezelfde intrige, gecentreerd rond Liv Tyler. Veronica, 22.50-0.25u., onderbroken door reclame.

The Astronaut’s Wife (Rand Ravich, 1999, VS). Echo van Rosemary’s Baby klinkt door in psychologische griezelfilm waarin de vrouw van astronaut Johnny Depp zwanger is. Van een buitenaards wezen? BBC1, 0.05-1.50u.