Twee oligarchen

                  Fraaie foto van Ruslands rijkste, Roman Abramovitsj (die zijn tweede vrouw onlangs inruilde voor een nieuw model). Dit is van zijn eerste huwelijk, toen hij nog badeendjes verkocht in Moskou. Rijke Russen zijn buitengewoon trots dat ze zo snel van lompe postsovjets zijn getransformeerd tot stijlvolle, modieuze mannen van de wereld. En terecht. Kijk

abramo2_1.jpgAbramovich 1e vrouw_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fraaie foto van Ruslands rijkste, Roman Abramovitsj (die zijn tweede vrouw onlangs inruilde voor een nieuw model). Dit is van zijn eerste huwelijk, toen hij nog badeendjes verkocht in Moskou. Rijke Russen zijn buitengewoon trots dat ze zo snel van lompe postsovjets zijn getransformeerd tot stijlvolle, modieuze mannen van de wereld. En terecht. Kijk ook eens naar Chodorkovski: zelfs achter de tralies oogt hij beter dan vijftien jaar geleden.

khodorkovsky_1.jpg

khodorkovsky2_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    • Coen van Zwol