JOSS STONE

JOSS STONE popmuziek De Britse soulzangeres Joss Stone (19) was met haar elfkoppige band even in Nederland voor de introductie van haar nieuwe plaat die, hoewel het al haar derde is, toch Introducing Joss Stone heet. „Met een krachtige, rauwe, gepassioneerde, vurige en in alle registers sterke stem die los leek te staan van haar leeftijd schudde het blanke tienermeisje Joscelyn Eve Stoker in 2003 de hedendaagse soulmuziek op. Hoewel haar stem nog steeds staat als een huis, met flinke uithalen en kreunen, bevat Introducing Joss Stone meer r&b en funky soul getinte liedjes met rollende beats dan rauwe soul.” Amanda Kuyper, 23 maart 2007 Introducing Joss Stone (Virgin/EMI). Concert 11 juli in Heineken Music Hall in Amsterdam. Joss Stone intiem live bij TMF ter gelegenheid van haar internationale release-dag van haar nieuwe album Introducing Joss Stone. Amsterdam 12-03-2007 Andreas Terlaak

De Britse soulzangeres Joss Stone (19) was met haar elfkoppige band even in Nederland voor de introductie van haar nieuwe plaat die, hoewel het al haar derde is, toch Introducing Joss Stone heet.

„Met een krachtige, rauwe, gepassioneerde, vurige en in alle registers sterke stem die los leek te staan van haar leeftijd schudde het blanke tienermeisje Joscelyn Eve Stoker in 2003 de hedendaagse soulmuziek op. Hoewel haar stem nog steeds staat als een huis, met flinke uithalen en kreunen, bevat Introducing Joss Stone meer r&b en funky soul getinte liedjes met rollende beats dan rauwe soul.”

Amanda Kuyper, 23 maart 2007

Introducing Joss Stone (Virgin/EMI). Concert 11 juli in Heineken Music Hall in Amsterdam.