Jongeren maken feest van dubbele nationaliteit

Jongeren maken feest van dubbele nationaliteit amsterdam, 24 maart. In het Amsterdamse Okura hotel werd gisteravond tijdens een feel good-avond de ‘meerwaarde van dubbele nationaliteiten’ gevierd. Vijftien finalisten deden mee aan ‘Inspiratie voor Integratie’, een wedstrijd voor jongeren die zich inzetten voor de multiculturele samenleving. Winnaar was Ricardo Makosi (28), die een integratiegame ontwierp, waarin deelnemers vragen beantwoorden over de Nederlandse cultuur. (Foto Roger Cremers) Pagina 3 Nederland, Amsterdam, -2007 De bekendmaking van de Inspiratie voor Integratie 'inspirator' van het jaar 2007 in het Okura Hotel. Jury Winnaar Ricardo Makosi met zijn www.ritsjein.nl projext en de publieksprijs winnaar Zohal Abibzay project: 'Papa versus Ghandi' Dansen na afloop PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger