Benefiet voor David di Tomasso

Benefiet voor David di Tomasso utrecht, 24 maart. Noah di Tomasso neemt de aftrap van de benefietwedstrijd tussen FC Utrecht en AS Monaco ten bate van de nabestaanden van David di Tomasso, zijn vader die op 29 november 2005 als speler van FC Utrecht overleed aan een hartstilstand. Weduwe Audrey was gisteravond samen met haar zoontje Noah, haar ouders en die van haar overleden man aanwezig in stadion Galgenwaard in Utrecht. De benefiet werd georganiseerd mede omdat zij door de dood van haar man in financiële problemen is geraakt. AS Monaco won met 1-0. Foto WFA WFA47:DAVID DI TOMASSO MEMORIAL MATCH:UTRECHT;23MRT2007- Noah di Tommaso verzorgde de aftrap tijdens de FC- Utrecht - AS Monaco memorial match, voor zijn overleden vader, David di Tommaso. WFA/sd/str. Bart Bel WFA WFA