Politie verhoort cricketer Pakistan in moordzaak

Politie verhoort cricketer Pakistan in moordzaak Kingston, 23 maart. Een politieman ondervraagt in Kingston, de hoofdstad van Jamaica, de Pakistaanse cricketer Imran Nazir. De politie heeft de afgelopen dagen alle spelers van de nationale ploeg van Pakistan ondervraagd naar aanleiding van de dood van hun coach, de Engelsman Bob Woolmer. Woolmer overleed zondag in een ziekenhuis nadat hij kort daarvoor bewusteloos en gewond in zijn hotelkamer was aangetroffen. Afgelopen nacht maakte de politie bekend dat Woolmer is vermoord. Een woordvoerder van de politie heeft inmiddels laten weten dat de Pakistaanse cricketers niet verdacht worden. Hij voegde daar aan toe dat iedereen die afgelopen weekend als gast in het hotel verbleef is verhoord. De Pakistaanse cricketers hebben DNA moeten afstaan. Ook zijn vingerafdrukken genomen. Coach Woolmer werd vermoord kort nadat Pakistan op het WK in het Caraïbisch gebied verrassend was uitgeschakeld door Ierland. Foto AP An unidentified Jamaican police officer talks to Pakistan's cricketer Imran Nazir, right, Thursday, March 22, 2007 in Kingston, Jamaica. Pakistan cricketers were finger printed and interviewed on Thursday by police investigating the sudden death of their coach, Bob Woolmer, after a shocking cricket World Cup loss to Ireland on the weekend. (AP Photo/B.K.Bangash) Associated Press