Kuijt wellicht niet in basis van Oranje

Katwijk, 23 maart. De kans is groot dat Dirk Kuijt morgen geen basisplaats heeft in het Nederlands voetbalelftal dat in de Rotterdamse Kuip de EK-kwalificatie-interland speelt tegen Roemenië. Uitgerekend in zijn geboorteplaats Katwijk kreeg de spits van Liverpool geen oranje hesje op de laatste training van de selectie van bondscoach Marco van Basten. Klaas Jan Huntelaar speelde net als eerder deze week in een partijtje in het centrum van de aanval van het A-team. Van Basten verklaarde gisteren dat er zich nog geen vaste centrumspits heeft aangediend. De voorhoede bestond vanochtend verder uit Ryan Babel (links) en Arjen Robben (rechts). In het team van de oranje hesjes was ook geen plaats voor Clarence Seedorf. Rafael van der Vaart speelde als linkshalf op de plek waar de Milan-speler tegen Rusland en Engeland opereerde. In het doel staat morgen Ajacied Maarten Stekelenburg, als vervanger van de geblesseerde Edwin van der Sar.