Tigers on Tour

Tigers on Tour Dit weekend beginnen de winnende Tigers van het International Filmfestival Rotterdam aan hun traditionele toernee door het land. De eerste stop maken zij in De Verkadefabriek in Den Bosch. Drie van de beste films uit de competitie komen in één programma in verschillende filmtheaters. Dit jaar zijn dat Love Conquers All, een tragische liefdesgeschiedenis uit Maleisië, Die Unerzogenen, een (anti-)hippie-film uit Duitsland en de geheimzinnige Yo uit Spanje. Tigers on Tour. Vanaf 25 maart in De Verkadefabriek, Den Bosch, later op andere plaatsen. Love Conquers All

Dit weekend beginnen de winnende Tigers van het International Filmfestival Rotterdam aan hun traditionele toernee door het land. De eerste stop maken zij in De Verkadefabriek in Den Bosch. Drie van de beste films uit de competitie komen in één programma in verschillende filmtheaters. Dit jaar zijn dat Love Conquers All, een tragische liefdesgeschiedenis uit Maleisië, Die Unerzogenen, een (anti-)hippie-film uit Duitsland en de geheimzinnige Yo uit Spanje.

Tigers on Tour. Vanaf 25 maart in De Verkadefabriek, Den Bosch, later op andere plaatsen.