Televisie Film van de Dag

Confessions of a Teenage Drama Queen. In dit vehikel voor de nieuwe rijzende ster Lindsay Lohan leert Lola (Lohan) dat een verhuizing van New York naar het doodsaaie Dellwood niet het einde van de wereld betekent en dat eerlijk zijn het langst duurt. Lola wil dolgraag een grote ster worden en dat kan volgens haar alleen in New York. Op haar nieuwe school doet ze mee aan de audities voor een rockmusical gebaseerd op Pygmalion van George Bernard Shaw. Met alle middelen die haar ten dienst staan gaat ze de strijd aan met het mooiste meisje van de klas. In Confessions of a Teenage Drama Queen breekt Lohan terloops het record van de meeste verkledingen in één film en is weer het meest belegen ingrediënt van de tienerfilm van stal gehaald: de rivaliteit tussen de onaangepaste Lohan en het populairste meisje van de klas. Ook met Adam Garcia, Glenne Headly en Megan Fox. (Sara Sugarman, 2004, VS), Net5, 20.30-22.10u.

André Waardenburg