Overige Films

The Cable Guy (Ben Stiller, 1996, VS). Relatief minder succesvol, zwart-komisch vehikel voor Jim Carrey. Als psychopathische kabelmonteur confisqueert hij het leven van alleenstaande architect Matthew Broderick. RTL7, 20.30-22.20u.

Une affaire de goût (Bernard Rapp, 2000, Frankrijk). Miljonair Bernard Giraudeau probeert een ander - ober Jean-Pierre Lorit - in zichzelf te veranderen in absurde psychologische thriller. Ook in ons land een bescheiden filmhuishit. TV5, 21.00-22.45u.

Beyond Borders (Martin Campbell, 2003, VS). Liefdesdrama voor twee mensenredders op het gebied van de vluchtelingenproblematiek: hulpverlener Clive Owen en societydame Angelina Jolie. Speelt zich af in Ethiopië, Cambodja en Tsjetsjenië, maar blijkt uiteindelijk meer een hulpmotor voor een romantische plot dan politiek commentaar. Een larmoyante draak. Honger op z’n Hollywoods. Net5, 22.10-0.35u.