Maleisië bouwt nieuwe brug

Maleisië bouwt nieuwe brug Kuala Lumpur, 22 maart. Maleisië heeft grootse bouwplannen op het eiland Penang. Vandaag Gisteren presenteerde de regering van het land in de hoofdstad Kuala Lumpur een maquette van een brug, die het eiland moet verbinden met het vasteland. Er ligt al één brug. Maleisië kondigde ook aan dat zes industrieën die zijn gevestigd in een speciale economische zone niet langer verplicht zijn positieve discriminatie toe te passen voor de Maleise bevolkingsgroep. Maleisië heeft drie etnische hoofdgroepen: Maleisiërs, Chinezen en Indiërs. (Foto AP) A delegate walks past a model of the Penang island's second bridge, one of the Malaysian government's projects on display during the Invest Malaysia Conference in Kuala Lumpur, Malaysia, Thursday, March 22, 2007. Malaysia announced Thursday that six industries in a special economic zone will no longer require mandatory Malay equity participation a landmark, if limited, dilution of the country's politically sensitive affirmative action program. (AP Photo/Andy Wong) Associated Press