Maeterlinck

Maeterlinck Zwitserse regisseur Christoph Marthaler maakt voor NT Gent en Toneelgroep Amsterdam de voorstelling Maeterlinck. Het is a-dynamisch, zeer los geweven muziektheater over een naaiatelier, in de verte gebaseerd op het werk van Belgische Nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck (1862-1949). De voorstelling moet het vooral hebben van de muziek, zo schoon als het beeld, en even los, associatief verbonden met het thema. Het is een lange zit, maar vol poëtische weemoed. Tournee t/m 15 april. Inl: www.ntgent.be. Maeterlinck FOTO: Phile Deprez Deprez, Phile

Zwitserse regisseur Christoph Marthaler maakt voor NT Gent en Toneelgroep Amsterdam de voorstelling Maeterlinck. Het is a-dynamisch, zeer los geweven muziektheater over een naaiatelier, in de verte gebaseerd op het werk van Belgische Nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck (1862-1949). De voorstelling moet het vooral hebben van de muziek, zo schoon als het beeld, en even los, associatief verbonden met het thema. Het is een lange zit, maar vol poëtische weemoed.

Tournee t/m 15 april. Inl: www.ntgent.be.