Isabelle Huppert

Isabelle Huppert In 9 steden wordt een retrospectief rond de Franse actrice Isabelle Huppert vertoond. Van de bijna honderd rollen die ze speelde, krijgen we in dit programma de beste te zien. De verwende Emma in Madame Bovary, de roddeltante op het postkantoor in La cérémonie, de in frustraties stikkende pianolerares in La pianiste en de wanhopige moeder in Le temps du loup. Altijd brengt Huppert een kwetsbaarheid die haar personages extra lading geeft. T/m 25 april in Den Haag, A’dam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, R’dam, Utrecht.

In 9 steden wordt een retrospectief rond de Franse actrice Isabelle Huppert vertoond. Van de bijna honderd rollen die ze speelde, krijgen we in dit programma de beste te zien. De verwende Emma in Madame Bovary, de roddeltante op het postkantoor in La cérémonie, de in frustraties stikkende pianolerares in La pianiste en de wanhopige moeder in Le temps du loup. Altijd brengt Huppert een kwetsbaarheid die haar personages extra lading geeft.

T/m 25 april in Den Haag, A’dam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, R’dam, Utrecht.