Fall Out Boy

Fall Out Boy Zware muziek en ingewikkelde songtitels als I’ve got all this ringing in my ears and none on my fingers: dat móet een emo-band zijn. Fall Out Boy komt uit de buitenwijken van Chicago met stoere verhalen over mislukte zelfmoordpogingen en met muziek die My Chemical Romance op het gebied van „emotional hardcore” naar de kroon steekt. Vraag alleen niet aan de bands zelf of ze emo spelen, want dat zullen ze ten stelligste ontkennen: „Wij passen niet in een hokje.” 28 mrt 013, Tilburg. Patrick Stump, lead singer of the music group Fall Out Boy, performs following an announcement Friday, Jan. 5, 2007 in Torrance, Calif. , that the band will be headlining the 2007 Honda Civic Tour. (AP Photo/Michael A. Mariant) Associated Press

Zware muziek en ingewikkelde songtitels als I’ve got all this ringing in my ears and none on my fingers: dat móet een emo-band zijn. Fall Out Boy komt uit de buitenwijken van Chicago met stoere verhalen over mislukte zelfmoordpogingen en met muziek die My Chemical Romance op het gebied van „emotional hardcore” naar de kroon steekt. Vraag alleen niet aan de bands zelf of ze emo spelen, want dat zullen ze ten stelligste ontkennen: „Wij passen niet in een hokje.”

28 mrt 013, Tilburg.