Esther Apituley

Esther Apituley De altvioliste Esther Apituley presenteert de altviool op onconventionele wijze in twee concerten in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens ‘De triomf van de altviool’ op 25 maart 14u15 klinkt bij het Amsterdam Viola Quartet muziek van Bach, Dowland, Britten, Apituley, Riley, Cage en Piazolla. Op 6 april 20u15 is ‘De altviool op drift’ m.m.v. o.a. klarinettist David Kweksilber en acteur Hans Dagelet in muziek van Mozart, Krijn, Horsthuis en Hymans. Esther Apituley: res 020 6718345 Esther Apituley FOTO: Nol Havens Havens, Nol

De altvioliste Esther Apituley presenteert de altviool op onconventionele wijze in twee concerten in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens ‘De triomf van de altviool’ op 25 maart 14u15 klinkt bij het Amsterdam Viola Quartet muziek van Bach, Dowland, Britten, Apituley, Riley, Cage en Piazolla. Op 6 april 20u15 is ‘De altviool op drift’ m.m.v. o.a. klarinettist David Kweksilber en acteur Hans Dagelet in muziek van Mozart, Krijn, Horsthuis en Hymans.

Esther Apituley: res 020 6718345