`Dolly liet mogelijk een bandje meelopen`

Rotterdam. Dolly Parton heeft zondag niet geplaybackt, beweert concertorganisator Mojo Concerts. ”Ik kan me wel voorstellen dat er een bandje meeliep ter ondersteuning”, zegt Marianne Manders van Mojo. Dit is niet ongebruikelijk in grote shows zoals die van Britney Spears of Madonna. De Volkskrant en de Leeuwarder Courant meldden dat Parton niet live had gezongen. Het was de recensenten opgevallen dat Dolly`s aankondigingen onverstaanbaar waren, terwijl haar zang glashelder klonk. Volgens Manders zijn er niet meer dan vier klachten binnengekomen van concertbezoekers. In een verklaring op www.dollymania.net gaf Parton in 2004 toe dat ze soms passages van te voren opneemt, ”voor een grotere productie en, hopelijk, een beter geluid. Maar het is allemaal Dolly, by Golly.”