Death of a President

Death of a President Death of a President is een tot in detail gefilmde haatfantasie over hoe het zou zijn als de Amerikaanse president George W. Bush zou worden vermoord. Zou de wereld daar iets mee opschieten? Nee, is de conclusie van Britse filmer Gabriel Range, die in een fake-documentaire laat zien dat dan gewoon de macht overgaat op Dick Cheney en dat alles alleen maar erger wordt. De film reconstrueert de gebeurtenissen na een aanslag op Bush. Regie: Gabriel Range. Met: George W. Bush, Hen Ayoub, Brian Boland, Becky Ann Baker. In: 4 bioscopen scene uit de film Death of a President (2006) FOTO: A-Film A-Film

Death of a President is een tot in detail gefilmde haatfantasie over hoe het zou zijn als de Amerikaanse president George W. Bush zou worden vermoord. Zou de wereld daar iets mee opschieten? Nee, is de conclusie van Britse filmer Gabriel Range, die in een fake-documentaire laat zien dat dan gewoon de macht overgaat op Dick Cheney en dat alles alleen maar erger wordt. De film reconstrueert de gebeurtenissen na een aanslag op Bush.

Regie: Gabriel Range. Met: George W. Bush, Hen Ayoub, Brian Boland, Becky Ann Baker. In: 4 bioscopen