Overige Films

Desperate Measures (Barbet Schroeder, 1998, VS). Actiefilm exploiteert een moreel mijnenveld: politieman Andy Garcia heeft de meervoudige moordenaar Michael Keaton nodig als beenmergdonor voor zijn doodzieke zoontje. Net5, 20.30-22.25u., onderbr. door reclame.

Godsend (Nick Hamm, 2004, VS/Canada). Moderne variant op The Omen zaagt van dik hout planken. Dokter Robert De Niro kloont een overleden zoontje van acht. Met dat nieuwe ventje is het echter niet pluis. Tien. 20.30-22.30u., onderbr. door reclame.

Scarface (Brian de Palma, 1983, VS). Vaag gebaseerd op Howard Hawks’ film uit 1932 is Scarface een barokke en zeer gewelddadige gangsteropera waarin Al Pacino als een Cubaanse immigrant in het Florida van de jaren tachtig uitgroeit tot onderwereldkoning en ten onder gaat aan overmoed, cokeverslaving en incestueuze liefde voor zijn zusje. Met Michelle Pfeiffer. België 2, 20.50-23.35u.