Televisie Overige Films

* Die Another Day (Lee Tamahori, 2002, GB/VS). In twintigste Bondfilm speelt Pierce Brosnan voor de vierde keer de hoofdrol. Na 14 maanden gevangenschap in Noord-Korea simuleert hij onder meer een hartaanval. Met Halle Barry als de belangrijkste Bondgirl. SBS6, 20.30-23.25u., onderbroken door Hart van Nederland.

Payback (Brian Helgeland, 1999, VS). Door hoofdrolspeler Mel Gibson geproduceerde, even harde als amorele misdaadfilm is op hetzelfde boek (The Hunter van Richard Stark) gebaseerd als John Boormans klassieker Point Blank. Gibsons solo-vendetta tegen een misdaadsyndicaat is wel bezienswaardig vormgegeven. Veronica, 22.30-0.25u.

Cactus Flower (Gene Saks, 1969, VS). Onderhoudende adaptatie van Broadwaykomedie. Tandarts Walter Matthau heeft iets met Goldie Hawn maar houdt eigenlijk van zijn stijve assistente Ingrid Bergman. ARD, 1.00-2.40u., nagesynchroniseerd.