Isabelle Huppert

Isabelle Huppert film Het Filmhuis Den Haag organiseert samen met acht andere bioscopen een retrospectief van het werk van Isabelle Huppert. Getoond worden onder meer La dentellière (Goretta, 1977), Madame Bovary (Chabrol, 1991) en Le temps du loup (Haneke, 2003). „Haar ogen. Het is bijna ouderwets hoe Isabelle Huppert met haar ogen acteert. Ze rollen verlegen in hun kassen in La dentellière. Ze observeren half geloken wonderlijke vrienden in Loulou. Ze zuigen zich vast aan een nieuwe vriendin in La cérémonie. Ze geselen leerlingen in La pianiste. Ze zijn van neptranen doordrenkt in 8 femmes. Ze zoeken in de verte naar een betere toekomst in Nue proprieté.” Bas Blokker, 14 maart 2007 T/m 25 april 2007. Eerst in de Randstad, later nog in o.a. Breda, Den Bosch en Groningen Madame Bovary Year: 1991 Director: Claude Chabrol Isabelle Huppert PHOTOS12

Het Filmhuis Den Haag organiseert samen met acht andere bioscopen een retrospectief van het werk van Isabelle Huppert. Getoond worden onder meer La dentellière (Goretta, 1977), Madame Bovary (Chabrol, 1991) en Le temps du loup (Haneke, 2003).

„Haar ogen. Het is bijna ouderwets hoe Isabelle Huppert met haar ogen acteert. Ze rollen verlegen in hun kassen in La dentellière. Ze observeren half geloken wonderlijke vrienden in Loulou. Ze zuigen zich vast aan een nieuwe vriendin in La cérémonie. Ze geselen leerlingen in La pianiste. Ze zijn van neptranen doordrenkt in 8 femmes. Ze zoeken in de verte naar een betere toekomst in Nue proprieté.”

Bas Blokker, 14 maart 2007

T/m 25 april 2007. Eerst in de Randstad, later nog in o.a. Breda, Den Bosch en Groningen