Cricketers kansloos tegen Zuid-Afrika

Cricketers kansloos tegen Zuid-Afrika Basseterre, 17 maart. Met een duik trachtte Ryan ten Doeschate gisteren de schade voor het Nederlands cricketteam tijdens het WK te beperken. Tevergeefs, want de nederlaag viel tegen Zuid-Afrika bijzonder hoog uit. De Zuid-Afrikanen maakten in 40 overs 353 runs. Nederland kwam niet verder dan 132 voor het verlies van negen wickets. Ten Doeschate, professional bij Essex in Engeland, onderscheidde zich met een score van 57. De wedstrijd tegen Zuid-Afrika was voor het Nederlandse team de eerste confrontatie tijdens het WK dat de komende zeven weken wordt afgewerkt in het Caraïbisch gebied. Foto AFP WK cricket: pagina 11. The Netherlands cricketer Ryan ten Doeschate dives in an unsuccessful attempt to gain his ground and run out during a Group A match of the ICC World Cup 2007 against South Africa at the Warner Park stadium in Saint Kitts, 16 March 2007. The Netherlands scored 124-7 in 37 overs in reply of South Africa's massive total of 353. AFP PHOTO / Saeed KHAN AFP