Operatie in Parijs

Ik ging twee weken geleden in de vakantie naar Disneyland Parijs. Na één dag werd ik ziek. Mijn buik deed heel erg pijn. Toen ging ik naar het ziekenhuis en werd heel lang onderzocht. Toen werd ik geopereerd aan mijn blindedarm. Die is er nu uit. Ik kreeg vaak prikken. Voor elke prik kreeg ik later een ijsje (2 bolletjes per ijsje, 14 bolletjes totaal) en voor de operatie een groot ijsje (3 bolletjes, dus 17 bolletjes ijs!).

Mijn vader en mijn zusjes moesten naar huis. Mijn moeder bleef bij mij in het ziekenhuis. Ik verveelde me. We kregen spelletjes te leen van een aardige mevrouw en er was een speelkamer op een andere afdeling. Daar kon je ook spelen. Na een week mocht ik pas naar huis in een ligtaxi. Dat was wel leuk want er was een dvd-speler.

Wat ik jammer vind is dat ik bijna niks van Disneyland heb gezien, maar gelukkig hebben mijn zusjes handtekeningen voor me verzameld.

Blindedarmnieuws van Maxelante Bussemaker, 8 jaar, uit Hilversum