ZOZO

ZOZO Kleine Zozo leeft het leven van alle jongetjes. Spelen met zijn vriendjes. Gluren naar zijn grote zus. Huilen bij zijn moeder. Op een nacht valt de oorlog als een sterrenregen op zijn stad. Want Zozo woont in Beiroet in de jaren tachtig van de vorige eeuw en zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij moet op eigen kracht zien te vluchten naar zijn opa en oma in Zweden. Maar als dat is gelukt blijkt daar ook niet alles rozengeur en manenschijn. Zozo is een diepdroevige film voor al wat oudere kinderen. Met: Imad Creidi, Antoinette Turk, Tatiana Sarkis. In: 5 bioscopen.

Kleine Zozo leeft het leven van alle jongetjes. Spelen met zijn vriendjes. Gluren naar zijn grote zus. Huilen bij zijn moeder. Op een nacht valt de oorlog als een sterrenregen op zijn stad. Want Zozo woont in Beiroet in de jaren tachtig van de vorige eeuw en zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij moet op eigen kracht zien te vluchten naar zijn opa en oma in Zweden. Maar als dat is gelukt blijkt daar ook niet alles rozengeur en manenschijn. Zozo is een diepdroevige film voor al wat oudere kinderen.

Met: Imad Creidi, Antoinette Turk, Tatiana Sarkis. In: 5 bioscopen.