whatawonderfulworld

whatawonderfulworld Als Jacques Tati anno nu een gangsterfilm in Casablanca zou maken, dan zou die er waarschijnlijk uitzien als WWW: What a Wonderful World, de tweede film van de Marokkaanse regisseur Faouzi Bensaïdi. De film is net zo uitgestrekt en divers als het internet. In een buitelende mengeling van stijlen, associaties en plotwendingen volgt WWW de liefde tussen een ogenschijnlijk niet al te gevaarlijke huurmoordenaar en een agente van de verkeerspolitie in Casablance. In: Rialto, Amsterdam; Filmhuis, Den Haag; Lux, Nijmegen; ’t Hoogt, Utrecht. scene uit de film WWW: What a Wonderful World (2006) FOTO: Filmmuseum Filmmuseum

Als Jacques Tati anno nu een gangsterfilm in Casablanca zou maken, dan zou die er waarschijnlijk uitzien als WWW: What a Wonderful World, de tweede film van de Marokkaanse regisseur Faouzi Bensaïdi. De film is net zo uitgestrekt en divers als het internet. In een buitelende mengeling van stijlen, associaties en plotwendingen volgt WWW de liefde tussen een ogenschijnlijk niet al te gevaarlijke huurmoordenaar en een agente van de verkeerspolitie in Casablance.

In: Rialto, Amsterdam; Filmhuis, Den Haag; Lux, Nijmegen; ’t Hoogt, Utrecht.