Stormgek

Stormgek Huis aan de Amstel speelt de jeugdvoorstelling Stormgek, over een meisje dat weigert te lopen omdat haar ouders in scheiding liggen. Zanger Maarten van Roozendaal speelt de hond die haar troost met stoïcijnse wijsheden en hartverscheurend gezang. Regisseur Liesbeth Coltof toont de woede en eenzaamheid van het meisje in metaforische beeldtaal: door haar op een klif in de storm te plaatsen. De kissebissende volwassenen banjeren in regenpakken door de plassen. Vanaf 8 jaar. Tournee: t/m 6/5. Inl. www.huisaandeamstel.nl Stormgek Huis aan de Amstel speelt de jeugdvoorstelling Stormgek, over een meisje dat weigert te lopen omdat haar ouders in scheiding liggen. Zanger Maarten van Roozendaal speelt de hond die haar troost met stoïcijnse wijsheden en hartverscheurend gezang. Regisseur Liesbeth Coltof toont de woede en eenzaamheid van het meisje in metaforische beeldtaal: door haar op een klif in de storm te plaatsen. De kissebissende volwassenen banjeren in regenpakken door de plassen. Vanaf 8 jaar. Tournee: t/m 6/5. Info 020-6229328 of www.huisaandeamstel.nl Foto Sanne Peper Peper, Sanne

Huis aan de Amstel speelt de jeugdvoorstelling Stormgek, over een meisje dat weigert te lopen omdat haar ouders in scheiding liggen. Zanger Maarten van Roozendaal speelt de hond die haar troost met stoïcijnse wijsheden en hartverscheurend gezang. Regisseur Liesbeth Coltof toont de woede en eenzaamheid van het meisje in metaforische beeldtaal: door haar op een klif in de storm te plaatsen. De kissebissende volwassenen banjeren in regenpakken door de plassen. Vanaf 8 jaar.

Tournee: t/m 6/5. Inl. www.huisaandeamstel.nl