Speler van Valencia voor vechten zeven maanden geschorst

LONDEN, 15 maart. Valencia-speler David Navarro is voor zeven maanden geschorst voor zijn aandeel in de massale vechtpartij vorige week tijdens en na afloop van de Champions-Leaguewedstrijd tussen Valencia en Internazionale. De UEFA legde beide clubs een boete op van omgerekend ongeveer 155.000 euro. Valencia kondigde gisteravond al aan tegen de straffen in beroep te gaan. De UEFA heeft de wereldvoetbalbond FIFA gevraagd de schorsing van Navarro wereldwijd over te nemen. Wisselspeler Navarro sloeg Nicolas Burdisso een gebroken neus. Ook vijf andere spelers werden bestraft. Burdisso en Maicon (beiden Inter) kregen een schorsing van zes Europese duels. Valencia-verdediger Carlos Marchena moet vier duels missen. Inter-spelers Ivan Cordoba en Julio Cruz kregen een straf van respectievelijk drie en twee duels schorsing.