Persconferentie premier naar Algemene Zaken 1

Met verbazing heb ik het artikel gelezen van Friso Endt over de verplaatsing van de wekelijkse persconferentie van de minister-president van Nieuwspoort naar het ministerie van Algemene Zaken (Opiniepagina, 2 maart). Het kabinet heeft de mond vol van ‘Samen’, zowel in het regeerakkoord als in het debat over de regeringsverklaring.

De minister-president maakt een valse start om de wekelijkse persconferentie eenzijdig te verplaatsen. Zonder overleg en met een eenvoudige mededeling richting de voorzitter van Nieuwspoort. Als dit een voorbode is hoe het kabinet uitvoering wil gaan geven aan het regeerakkoord en aan het samen overleggen met het maatschappelijke veld, houd ik mijn hart vast voor Nederland.

Drs. R.B. Leemrijse Assen

    • Drs. R.B. Leemrijse Assen