Het Vierde Rijk

Het Vierde Rijk Huisschrijver Peer Wittenbols en regisseur Rob Ligthert bundelen hun krachten in de voorstelling Het Vierde Rijk bij Toneelgroep Oostpool. Het gaat over verlangen naar begrip en zachtheid, naar natuur en kosmisch geluk. De mooiste rol is voor Kees Hulst die een verbitterde schrijver speelt en zijn woede uit over Nederland en de misstanden hier. De natuur wordt door de overheid kapotgemaakt. Tegenover liefdevolle natuurbeleving staat de harde moderne tijd van geld en genot. Tournee t/m 1/5. Inl www.oostpool.nl repetitie op toneel de Lampegiet VEENENDAAL 23 februari 2007 regie Rob Ligthert

Huisschrijver Peer Wittenbols en regisseur Rob Ligthert bundelen hun krachten in de voorstelling Het Vierde Rijk bij Toneelgroep Oostpool. Het gaat over verlangen naar begrip en zachtheid, naar natuur en kosmisch geluk. De mooiste rol is voor Kees Hulst die een verbitterde schrijver speelt en zijn woede uit over Nederland en de misstanden hier. De natuur wordt door de overheid kapotgemaakt. Tegenover liefdevolle natuurbeleving staat de harde moderne tijd van geld en genot.

Tournee t/m 1/5. Inl www.oostpool.nl