Dolly Parton

Dolly Parton Twee soorten shows heeft Dolly Parton: de sobere set met pure bluegrass- en countrymuziek die ze doorgaans in en om Nashville laat horen en de uitbundig aangeklede stadionshow waarin het popgevoel van 9 to 5 en I will always love you domineert. Dolly Parton komt zondag 18 maart met een kast vol pruiken en glitterjurken naar Nederland, dat geen fatsoenlijk theater met kroonluchters en pluche kon vinden om de koningin van de country te ontvangen. 18 maart IJsselhallen, Zwolle. Singer Dolly Parton arrives at the 78th Academy Awards Sunday, March 5, 2006, in Los Angeles. Photographer: Francis Specker/Bloomberg News BLOOMBERG NEWS

Twee soorten shows heeft Dolly Parton: de sobere set met pure bluegrass- en countrymuziek die ze doorgaans in en om Nashville laat horen en de uitbundig aangeklede stadionshow waarin het popgevoel van 9 to 5 en I will always love you domineert. Dolly Parton komt zondag 18 maart met een kast vol pruiken en glitterjurken naar Nederland, dat geen fatsoenlijk theater met kroonluchters en pluche kon vinden om de koningin van de country te ontvangen.

18 maart IJsselhallen, Zwolle.