Vier doden bij familiedrama

. Een 32-jarige man uit Haarlem heeft gisteren waarschijnlijk zijn schoonmoeder om het leven gebracht en is later met zijn twee zoontjes van vier en zes jaar voor een trein gesprongen. De man en kinderen zijn daarbij om het leven gekomen. Dat heeft de politie van Haarlem gisteren bekend gemaakt. De moord op de 58-jarige vrouw werd rond twee uur gepleegd. Daarna is de man volgens de politie in zijn auto gestapt. Met zijn twee zoontjes is hij naar een spoorwegovergang in Haarlemmerliede gereden, waar hij vervolgens rond half drie met zijn zoontjes voor een aanstormende trein sprong. De politie denkt dat relationele problemen het motief zijn geweest voor de 32-jarige vader uit Haarlem. Tijdens een persconferentie zeiden burgemeester Bernt Schneiders van Haarlem en politiedistrictchef Peter Holla dat de vader nog steeds getrouwd was met de moeder van de twee kinderen, maar dat er problemen waren in de relatie. Volgens de politie lag het stel in scheiding. (NRC)