Triple 8

daniel.jpgDaniël uit Amsterdam is op ontdekkingsreis. Hij begon in Buenos Aires, doet nu New York aan en hierna volgen nog Tokio en Berlijn. Welverdiend.

Daniël had al genoeg striptenten gezien, liet hij weten. Mijn collega-correspondent te Argentinië blogde daar al over. Dus toen maar Chinatown ingegaan, om dim sum te eten. Het adres? 88 East Broadway. Dat is natuurlijk voldoende reden het restaurant zelf Triple 8 Palace te noemen (die derde moet je er dus maar even zelf bijdenken).

heet.jpgIk ben gek op dit type restaurants (en op taalproblemen. In een vergelijkbaar restaurant trof ik laatst een bordje aan met de waarschuwing ‘auction hot’). Ook bij Triple 8 Palace rijden Chinese dames karretjes vol eten langs, wijs je aan wat er goed uit ziet en achteraf blijkt dan dat je vooral tevreden was over de gestoomde hond (de geweekte kippenpoten waren dan weer geen groot succes). “Not so ho sic“.

Binnenkort in de papieren krant: Daniëls brief uit New York. Tot die tijd hier zijn vorige ervaringen.

    • Freek Staps