Rapper Snoop Dogg in Zweden opgepakt

Stockholm. De Amerikaanse rapper Snoop Dogg is in de nacht van zondag op maandag opgepakt in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De 35-jarige rapper zou drugs hebben gebruikt en een urinetest moeten doen. Volgens berichten in de Zweedse media bracht Snoop Dogg de nacht in een politiecel door na afloop van een concert van zijn collega P Diddy. Samen met hem zou ook een 23-jarige vrouw zijn gearresteerd. Vier uur later mocht hij weer gaan. De resultaten van de test zullen pas over enkele weken bekend worden, dan maken de Zweedse autoriteiten bekend welke maatregelen er tegen Snoop Dogg zullen worden genomen. Hij mag wel het land verlaten. Babyshambles-zanger Pete Doherty is ook eens beboet in Zweden nadat er cocaïne in zijn bloed was gevonden na een concert in juni 2006. Later die maand moest Guns N` Roses zanger Axl Rose een dag in een Stockholmse cel doorbrengen na een ruzie met een hotelmedewerker. Na de boete betaald te hebben, werd hij weer vrijgelaten.

De site www.revolvermagazine.nl blijft actief.