PSV`er Alex zes weken uit roulatie na spierscheuring

EINDHOVEN, 13 maart. PSV-verdediger Alex is zeker zes weken uitgeschakeld door een hamstringblessure. Een mri-scan wees gisteren uit dat de spier in zijn linkerbeen gescheurd is. De kans dat de Braziliaanse international dit seizoen, met nog zes competitiewedstrijden te gaan, nog voor PSV speelt, is uiterst klein. De Braziliaanse international raakte zondag in de wedstrijd tegen Excelsior(0-0) geblesseerd. Volgens PSV-trainer Ronald Koeman is Alex zeker in de internationale wedstrijden onmisbaar. Op 3 april speelt PSV het eerste Champions-Leagueduel tegen Liverpool. Zaterdag ontvangt PSV Ajax.

Feyenoord zal zeker tot de winterstop van volgend seizoen geen beroep kunnen doen op Serginho Greene. De verdediger heeft zondag in het duel tegen AZ de voorste kruisband van een knie afgescheurd