Minister Rouvoet praat met jongeren tijdens bustour

Minister Rouvoet praat met jongeren tijdens bustour Rotterdam, 13 maart. Rotterdam, 13 maart. Vicepremier André Rouvoet (Jeugd en Gezin, ChristenUnie) is begonnen met een bustour door Nederland. De eerste dag, in Rotterdam, stond in het teken van het thema ‘Veilig opgroeien’. Rouvoet bezocht onder meer het Centrum voor Jeugd en Gezin in Delfshaven en ontmoette Antilliaanse jongeren. Rouvoet wil volgens het ministerie van Volksgezondheid horen wat er leeft in het veld. Het is de bedoeling dat er in de bus spontaan discussies ontstaan. Het nieuwe kabinet Balkenende-IV wil de eerste honderd dagen luisteren naar de ‘mensen in het land’, en daarna met plannen komen. (Foto’s Roel Rozenburg) Zie ook pagina 4: VN Kinderrechten en pagina 7: hoofdartikel. Rotterdam:12.3.7 Minister Rouvoet start bustour 'op weg naar de kindertop' © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel