Weer uitstel in rechtzaak Tripoli

Weer uitstel in rechtzaak Tripoli Tripoli. Vijf Bulgaarse verpleegsters en een Palestijnse arts die ervan worden beschuldigd ruim vierhonderd kinderen in een Libisch ziekenhuis bewust met hiv te hebben besmet, stonden gisteren weer in de rechtbank in Tripoli. Ze hebben de politie aangeklaagd omdat ze gemarteld worden, en worden nu beschuldigd van laster. Ze zitten al acht jaar in Libië in de cel. Foto AFP Five Bulgarian nurses and a Palestinian doctor stand in the dock behind bars during a court hearing session in Tripoli, 11 March 2007. A Libyan court today gave five condemned Bulgarian nurses and a Palestinian doctor two more weeks to prepare their defence against charges of slandering the police whom they accuse of torture. The trial was adjourned until 25 March at the request of defence counsel Othman al-Bizanti. AFP PHOTO/ MAHMUD TURKIA AFP