Wat is er met mijn stem gebeurd?

Bij het openen van nrc.next van 8 maart bekroop mij dezelfde machteloosheid als waarmee ik de avond tevoren voor de tv had gezeten. Geen woord over wat er bij de Statenverkiezingen met mijn stem in mijn eigen provincie is gebeurd. In plaats daarvan: niets dan gezeik over de gevolgen voor „de coalitie”. Je vraagt je af wat voor zin het heeft gehad om de kiezers een paar weken voor de verkiezingen een kandidatenlijst toe te sturen. Of jouw kandidaat-senator een zetel heeft kunnen bemachtigen, laten de media immers niet weten. nrc.next nodigt de lezer ook nog eens doodleuk uit om op nrc.nl mee te doen aan een discussie over de vraag of de Provinciale Staten moeten worden afgeschaft. Doet u maar geen moeite, want voor de media bestaan ze allang niet meer.

Peter Snoei

Rotterdam

    • Peter Snoei Rotterdam