Even een weekje geen Paris Hilton

Paris Hilton checks her makeup before signing autographs at the Chicago Midwest Beauty Show in Rosemont, Ill. on Sunday, March 4, 2007. Hilton was attending the trade show to promote her new line of hair extensions. (AP Photo/Brian Kersey) Associated Press

De redacteuren van het Amerikaanse persbureau AP besloten eind februari een week lang geen enkel bericht over Paris Hilton te verspreiden. Ze wilden eens zien of het iemand zou opvallen dat het roddel- en mediafenomeen Hilton een tijdje werd overgeslagen. Geen tijdschrift of krant belde AP om te vragen om een Hilton-verhaal. Maar toen de media lucht kregen van het Hilton-verbod, werd het persbureau overstelpt met vragen van journalisten. In de week zonder Hilton berichtte AP niet over haar verjaardagsfeest in Las Vegas en ook niet over een tweede feest in een restaurant in Beverly Hills, waarbij een dronken vriend van Paris eruit werd gezet nadat hij Paula Abdul en Courtney Love had beledigd. Ondanks alles kwam haar naam in die week per ongeluk toch drie keer voor in berichten over Britney Spears en Nicole Richie. Gelukkig voor AP viel de arrestatie van Hilton wegens rijden met een ingetrokken rijbewijs net buiten de termijn van het Hilton-verbod. (AP)