Allergiebeurs voor ‘een leuker leven’

Allergiebeurs voor ‘een leuker leven’ ROTTERDAM, 10 maart. Kinderen krijgen de cocon van een zijderups uitgereikt tijdens de tweedaagse Allergiebeurs, getiteld ‘Leuker leven met een allergie’, die gisteren is begonnen in Rotterdam Ahoy. Zijde is een effectief product in de strijd tegen allergie. Op de beurs wordt informatie verstrekt over verschillende allergieën, gericht op de patiënt en zijn omgeving. Volgens de organisatoren gaat het niet alleen om het voorschrijven van de juiste medicijnen, maar ook om het wijzigen of aanleren van andere leefgewoontes. Voor onderwijspersoneel is onder meer een trainingsprogramma met aandacht voor herkenning van allergische reacties en preventiemaatregelen. (Foto Arie Kievit) Nederland Rotterdam, 9 maart 2007 De allergie beurs in het ahoy. Kinderen krijgen de cocon van een zijderups. Zijde is een goed produkt tegen allergie. Kleding beddegoed. Foto> Arie Kievit Kievit, Arie