Weil Am Rhein Vitra-museum

Weil Am Rhein Vitra-museum De tentoonstelling Afbraak van Gezelligheid? in het Vitra Design Museum in het Duitse Weil Am Rhein gaat over de grote interieurexposities van de 20ste eeuw. Het is een terugblik op de invloedrijke manifestaties die een stempel hebben gedrukt op de dagelijkse woonomgeving van vele mensen. Afbraak van gezelligheid? t/m 28 mei, Vitra Design Museum, Weil Am Rhein, www.design-museum.de Weil Am Rhein Vitra-museum De tentoonstelling Afbraak van Gezelligheid? in het Vitra Design Museum in het Duitse Weil Am Rhein gaat over de grote interieurexposities van de 20ste eeuw. Het is een terugblik op de invloedrijke manifestaties die een stempel hebben gedrukt op de dagelijkse woonomgeving van vele mensen. Afbraak van gezelligheid? t/m 28 mei, Vitra Design Museum, Weil Am Rhein, www.design-museum.de

De tentoonstelling Afbraak van Gezelligheid? in het Vitra Design Museum in het Duitse Weil Am Rhein gaat over de grote interieurexposities van de 20ste eeuw. Het is een terugblik op de invloedrijke manifestaties die een stempel hebben gedrukt op de dagelijkse woonomgeving van vele mensen.

Afbraak van gezelligheid? t/m 28 mei, Vitra Design Museum, Weil Am Rhein, www.design-museum.de