Wandelen Winterbunkertocht

Wandelen Winterbunkertocht Op zaterdag 17 maart van 13-16 wordt de Winterbunkertocht georganiseerd. Deze rondleiding wordt voorafgegaan door een lezing van Hans Hoevens. Bij de prijs is een kopje koffie bij de ontvangst en een kom (erwten)soep na afloop van de rondleiding inbegrepen. Het start- en eindpunt van deze rondleiding is strandpalviljoen Beach-Inn, aan de IJmuiderslag. Winterbunkertocht, zaterdag 17 maart, Strandpaviljoen Beach-Inn, de IJmuiderslag. Inl. 023 - 5 74 74 24 - Email: rondleidingen@wn2000.nl

Op zaterdag 17 maart van 13-16 wordt de Winterbunkertocht georganiseerd. Deze rondleiding wordt voorafgegaan door een lezing van Hans Hoevens. Bij de prijs is een kopje koffie bij de ontvangst en een kom (erwten)soep na afloop van de rondleiding inbegrepen. Het start- en eindpunt van deze rondleiding is strandpalviljoen Beach-Inn, aan de IJmuiderslag.

Winterbunkertocht, zaterdag 17 maart, Strandpaviljoen Beach-Inn, de IJmuiderslag. Inl. 023 - 5 74 74 24 - Email: rondleidingen@wn2000.nl